5 februari 2012

En vecka i köldens februari...

Som vanligt är det dåligt med uppdateringar i bloggen, blir nog aldrig bättre verkar det som;)

Ni som känner mig vet att jag tagit en tillfällig "timeout" från alla nyhetsarbeten och bara gjort de absolut största nyhetshändelserna på uppdrag. Detta pga.familjära problem. Har den sista veckan börjat arbeta lite lätt med nyheter igen. Har inte till 100% bestämt mig om jag skall satsa på detta lika mycket som tidigare? Vi får helt enkelt ser vart vägen går och låta tiden bestämma. Man får ett litet annat tänk när man inser att man inte saknat att alltid vara på plats där och när det händer.
Har under timeouten passat på att förverkliga lite andra drömmar om bildkonst och fått en massa bra kontakter för framtida utställningar. Just nu arbetas det lite i kulisserna inför hösten 2012 & våren 2013 då en del av materialet och bilderna kommer att fortsätta ställas ut. Har annars koncentrerat mig på mina frilansuppdrag för magasin, företag och Tv under min timeout.

Övrigt: Veckan har varit händelserik med arbeten för företag och nyheter. Har bla.varit på reklam/feature-arbeten på Carlsberg, Kappahl och gjort ett arbete om att Nelly.com flyttar från Borås till Falkenberg.

Inom nyhetsväg har det varit ett antal bilder om kylan, var även i Varberg på ett mindre trevligt arbete om den fruktansvärda tragedin vid en bilolycka i Thailand. Hade själv gemensamma vänner med de inblandade vilket gjorde arbetet svårare än normalt. Vänner till paren samlade samma kväll som de fick beskedet ihop till en minneshögtid på Varbergs torg via Facebook. De kom på iden kl.20 och redan kl.21 var där uppemot 200personer. Högtiden var väldigt fin och vacker, som utomstående var det fantastiskt att se alla vännerna samlas, minnas och söka stöd hos varandra. Pratade med många under högtiden, några av er frågade om ni kunde få bilder från kyrkan och minneshögtiden. Skickar över dessa i veckan till Er som jag fick adresser till. Övriga som var på torget och som vill ha dem : bara maila mig via hemsidan så skickar jag över dem till Er via email.

*Bilden ovan är från minneshögtiden på Varbergs torg där några av vännerna skickade iväg risballonger i den iskalla & stjärnklara natten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Este mensaje, es incomparable))), me gusta mucho:)