9 maj 2009

Per Gessle är Mr.Pop. Det bara är så...

Ännu en spelning av Mr.Pop.....40min in i setet kommer den där supertändningen, Halmstad börjar glöda & Gessle visar att han är kan varje Punkmove, Rockmove & Discomove. Han är Västkust, andas Västkust, äger Västkust. Kortfattat: Han är Mr.Pop!
Jag skickar ett mms till min hårdrockande brorsa under spelningen som löd: Insane bra ikväll! Tror inte ens Billie Joe i Green Day hade haft en chans mot Per med den röda guran!
Mot spelningens slut kommer en rakbladsvass the Look som mynnade ut i allsång!
Efter spelningen snackade jag kort med Per om turnen, glöden & om "PowerPop Per", blev några trevliga citat. Hann aldrig bli ngt mer än en kort berättad text till tidningen.

Sprang som vanligt på några av Gessles "hardcore" fans, de är otroliga.
De följer Per runt om i världen, de korsar hav & berg för att se honom. Det är dyrt för dem, ett fans avslöjade att hon ställt in sitt bröllop för att ha råd med denna resan. Jag pratade med fans från Mexiko, Tyskland, Spanien, Argentina & Brasilien.
2st utav dem var Danyela Etchart & Grasiela Cecalto från Porto Alegro, de träffade Per efter spelningen backstage & var överlyckliga, de jämförde sina Per Gessle tatueringar med andra fans tatueringar. Länk till artikel om spelningen finns här!

Nästan så att man blir sugen på att göra en bok om Pers fans, hm, kanske ngt att tänka på? / N

2 kommentarer:

M. sa...

Hur fan kan man gilla gessle?

Robban Sjunnesson sa...

En sak är ju säker. Du tar svinvassa konsertbilder. Practice makes perfect, tydligen ;-)! DET borde bli en bok såsmåningom.