21 juni 2011

You´re a Big Fish !

Veckan har varit omtumlande på alla sätt,,, började med att jag nog aldrig haft lika mycket folk på besök här som denna vecka, typ ett mini Ye old Carlton Arms hotel alt. Chelsea-Hotel ;) På Onsdagen var bla. världens bästa Mr.Greenday här efter lisebergsgig med Danko J, tyvärr var staden stängd innan midnatt,,, (I say no more) Övrigt : Har själv försökt få färdigt en del arbeten där hälsoknäcket är det som tagit mest/all tid. Har blivit lite tid för "studerande" inför kommande upptåg med oknytt & har inte haft tid över till att kolla de nya övriga förslagen som droppat in. Ser dock framemot Jessica´s idé som verkade spännande & väldigt smart!

Är egentligen mer än begravd i tråkiga pappersarbeten som tyvärr är viktiga. Igår när jag försökte ta itu med "pappershögen" så fick jag en idé på ett "avslappnings"-print som skulle passa på min veranda & till mig själv = You´re a Big Fish ! ;). (Se bilden ovan.)
Till min förskräckelse säger min mamma när hon var här : Jäklar vad fin den tavlan var, skulle vilja ha en sån själv... -Hm, man är ju inte riktigt van vid att morsan gillar ens bilder, men ok för denna ggn. En stund senare var Ulrika här & råkade se den, hon beställde direkt 10st 21-30 & 10st 50-70 printar. Lite udda att en snabbidé med bild & grafik till en själv direkt blir omtyckt, nice. De som kommer att printas är signerade där Nimphidia-emblemet sitter. Happy people never fantasies, typ ;)
Vet inte själv riktigt vilken väg man skall gå i livet just nu men som alla vet är sidovägar & omvägar ibland väldigt spännande för bananskalshalkare;)

btw : P & F, tack för i Lör, jättefint & Mara Mara Minne, du bedårande har fångat mitt sinne;)

Inga kommentarer: