7 april 2011

& några hundra mil till...

En helg med en massa viktiga beslut att ta. Har varit resor & arbete kors & tvärs genom Sverige (& Norge) samt många funderingar. Under söndagen tog jag mig en extra lång funderare under vägen till VämöParken i Karlskrona. I Vämöparken mötte den bästa kordinator/mua´n jag arbetat med i år upp. Med sig hade hon 5st "gosiga" manliga modeller;) Skall se om jag kan få upp en kortfilm snart från denna plåtningen. I allefall, på bilden : Jessica på W.E.M.V , ett skolexempel på att vara grymt bra;) Om hon inte bott på andra sidan Sverige hade jag arbetat med henne väldigt mkt mera, varma rek.

På hemvägen från Karlskrona funderade jag lite till & konsulterade med ett flertal personer i min omgivning. På Måndagen när jag var på arbete med en cirkus bestämde jag mig.... På Tisdagen fick jag det bästa beskedet sedan minst ett år tillbaka & nu äntligen är det nog dax för förnyelse. Ser så otroligt mycket framåt trots att situationen varit ansträngande ett flertal gånger.

Var även hemma hos en udda konstnär vid namn Kirswetter som jag tidigare nämnt i bloggen, han samlade på verkligt udda saker, spännande & lite otäckt... Mötte även upp konstkritikern Wadman som verkade vara lite mållös för dagen fasten han hade intagit hedersplatsen när jag lämnade...;) Jo, vi får nog se mer av Kirswetter & Wadman så småningom (tror jag) ? Kanske redan till påskhelgen? får se vad framtiden säger ;)

Övrigt, i veckan som kommer blir det ännu en sväng till Österlen för att träffa Elin med co & en snabbresa förbi Simrishamn för att kolla efter lite spännande böcker som sägs finnas där...

Inga kommentarer: